Monday, May 24, 2010

My BloG BaDgE


badge for my blog..
haha..kawan aku bg cdangan kat aku..
why not ko buat jew badge blog ko..
dr ko ltak gmbar ko yg x hensem tue..(siot punye kwan)
aku pon terpikir yea gak kan...
ok aku amek mase setengah jam wat bnda nie..akhirnye siap...
nie badge bukan sebarang badge k...
ade maksud dlm badge aku..


~Dari aku untuk korang~
nme blog aku yg aku guna dr dulu..
bg sape2 yg x rapat ngn aku...
yg x knal aku..
nie sebnarnye aku beri..
tuk korang knal aku dr lua dan dalam aku...
(macam poyo ayat ko raje=p)
ape2 korang nk komen..komen..
jgn sampai mnyakitkan ati aku sudey la..


~Raja~
sah-sah mmg name aku kan.....
haha..asal aku x ltak nme pnuh??
sbb..dorang bukan ingat nme aku pon..
dorang tahu panggil aku raje jew..
even saudara mara aku pon agaknye x tahu nme pnuh aku..
so..bia mereka yg x tahu trus menerus x tahu nme aku..
lg pon adew jew kt sebelah side blog aku nme pnuh aku...haha


~Naga~
yeah!!sebb aku perangai sebnarnye agak pnas baran...
so aku ltak naga sbgai gambaran awal ttg aku..kah2..
POYO!!
poyo sungguh awak ea raje...


~Burung~
Burung yg terbang maknenye kebebasan untuk aku...
ini blog aku..
aku akan nk tulis ape sahaja yg aku nk tulis....
even korang rase gram atau boring ngn blog aku..
i don't care!!
burung tue jugak menunjukan aku nie suke kebebasan..
ek eleh ko nie raja..sape yg suke x bebas..
bongok tul ko nie raje...


~ Corak Bunga~
ala macam cerita adnan sempit...
"mat rempit mat rempit jugak wak...
tapi dalam hati nie dew taman..."
haha..sekeras2 mnusia pon adew gak jiwang nye kan..
sebesar2 aku pon badannye..
dalam x dew sape yg tahu..
rahsia aku sowng..haha
aku x kate la aku jiwang..
tp klau ko tgok blog2 lpas pon adew gak..
kadang2 aku tulis hal cintan cintun an..
so terpulang korang nk kate aku mcm mne..


2 kata2:

yana lovyna said...

not bad gk..
hehehee

RaJE mUhD aMiRuL ZaIn.. said...

haha..sajew jew la..aku wat maen2....BOSAN!!!ini la terjadik bila tgh bosan..heehe