Tuesday, November 30, 2010

Kisah Si Dr Yang giler publisiti.....

Sape x kenal dr rozmey angkat tangan!!
Haha...
Apa semua kenal??
Siapa diye???
Owh diye la...
Yang mencetuskan fenomena 2Alam...
Yang pecah punggung tue ea???
okey sape punye punggung yang belum pecah??
Saya Sendiri!!
Hahaha....

~IKLAN DARI ADMIN BLOG~
~DARI AKU LA TUE~
Keh2..

Hmm post kali nie..
Tentang Dr Rozmey!!
Haha...
Sajew aku selongkar Facebook...
taip name rozmey nie....
Hah..nie la gambar2 yang aku dapat...
dari apa yang aku dapat.....
Ada 2 jenis Fan pages Dr Rozmey...

First...
Yang menyokong Dr Rozmey...
Yang sah2 mmg Dr Rozmey sendiri buat...



Second...
Yang Menyampah ngn Dr Gila Publisiti nie!!
HAha...
Dibuat oleh peminat fanatik diye...
Keh2...
Fanatik kew???
Yea mmg fanatik...


Aku paling suke fan page yang ini....
Kah2...aku x henti2 gelak kowt...
Semua gambar yang diedit...
Dan ditag oleh org ramai....
Haha....
Asal la aku baru jumpe rinie....

Gambar bawah nie salah satu komen...
Yang mengelikan hati aku....


Hah!!
Tulah kau rozmey...
Lain kali bnda x jadik lagi...
jangan bongkak sangat...
Aku rase kalau la kau x mcm nie...
Ramai jew akan tgok filem kau..
Pelakon aaron aziz kowt..
Kompem org tgok..
Kalau kau x buat...
Perangai kau yang gila publisiti tue...
Ramai punya tengok...

Fenomena konon...
Taik kau fenomena...
Producer yang dah bertahun2 buat filem pon...
X pernah dorang target tinggi macam kau...


Hari pertama 2juta kutipan???
Bole caya kew dr oi??


Nie hah!!
Dari finas...
(Perbadanan kemajuan Filem Nasional Malaysia)
Statistik dr Finas sendiri..

Ehh Dr gila publisiti....
Nak caya kau kew???
Nak caya Finas ea??

MESTILAH AKU PECAYA NGN FINAS!!
Kau pembohong!!
Penipu dlm surat khabar!!

RM0.23Juta jew??
Memang fenomena luar biasa...
Dari 30 juta rakyat malaysia yang kau canangkan akan tengok....
230 ribu jew kau dpat??
Kau bg free kew kat rakyat Malaysia??
Atau sorang beli Setiket 50sen???
Banyak nya terjual tiket kau...
Wah bangga siot aku ngn Dr nie...
HAHA....

Belum pon 2Alam keluar panggung ritue..
Kau dah kata nak amek..
Pamela Anderson..
Berlakon??
HAHAHA!!
Kau mmg kelakar....

Haha..
Filem akan datang Dr Rozmey...
Peminat Fanatik diye dah buat tuk Dr tue....
TAu sape peminat diye??
Nie hah...
Gambar bawah nie....


~NOTA KAKI~
Haha...
Memang aku tunggu hari nie...
Mmg aku nak tengokkan apa jadik...
Skang dah jelas...
Rakyat Malaysia Tolak kau jauh2...
'Dorang menyampah kau..
Haha....

~NOTA KAKI2~
Bukan x mau support anak melayu...
Tapi org macam diye nie...
Buat malu bangsa melayu....
Terlampau riak dan bongkak!!
X sedar diri...
Malu la kat producer yang lain...
Dorang berthun buat filem...
Xpernah berlagak mcm kau....

Sunday, November 28, 2010

Ragam Kawan dan Aweknya...

Hmm...
Semalam kan...
Aku balik umah..
Dari segamat...
Memang menjadi kelaziman.,..
Setiap kali aku sampai KL..
Aku mesti akan singgah Macdonald...
Kat Masjid Jamek dekat ngn lRT

Aku macam biasa la....
Kat kaunter...
"Hmm makan sini...
Set doublecheese burger..
Air tukar milo...
Ngn apple pie satu..
Haha..mmg itue la yang aku selalu order..
X berubah...
Feveret menu...

Hah!!..
Nak dijadikan cerita...
Aku g la carik tempat nak makan..
Sekali aku nmpak kawan aku nie...


Hah..
Si Haikal...
Kawan aku nie...
Dok sibuk dating kat
Depan meja aku...
Diye x perasan aku,...
Aku jew perasan...
Mmg x la aku nk tgur..

Aku dgn senang hati...
Tengok dorng nie dating....
Mak haih...
Bukan main manja nie dorng gurau...
Main renung2 mata...
Pegang2 rambut awek diye...
Kene cubit sana...
Cubit sinie...
Susah la naki ckp...
Cara dorng mmg gedik giler..
Aku tahan jew kowt gelak..
Sbb aku x pernah nmpak diye mcm tue...
Sumpah gedik dan manja dorng..
bukan mcm biasa kita tgok...
kat mane2..
Kelakar jadiknya..

Tapi bese la..
Org bercinta...

Nmpak lak orng sekliling kan...
Sekalikan...
Yang buat aku tergelak...
Adew satu adengan nie...
Kawan aku nie kene cubit kat pipi tau...
Sekali diye boleh senyum buat muka comel..
Sambil diye kene cubit diye ley senyum...
Comel??
Haha...yea diye buat muka comel mcm sial...
haha....
Aku mmg tergelak sorang2 kowt...

Member aku jadik hangin...


Member aku tengok aku ketawa...
Dia dan pandang dah aku macam nak marah!!!
Diye x perasan aku lagi..
Sbb aku pakai topi time tue...
Sekali diye pegang aku...
Diye tgok..

Erkk???

Haha..aku upenye....
Mmg diye gelak giler2 ngn aku...
Dia kata..
"Sial la kau...
Mcm mne kat sinie plak kau nie..
Bole plak makan mcd sorng2..
Haha....

Pastue muka diye merah padam..
Diye dah la muka putih...
Aku rase dalam hati dia...
Mesti lepas nie..
Lepak ngn diye ngn dak2 lain...
Aku kompem kene bahan punye..
Mati aku!!
Argh!!

Aku pon pastue x kacau dah diye ngn awek diye..
Aku sambung makan Set Mcdonald aku...
Haha....

Pastue aku lepas aku abes makan...
Aku lepak situe jap....
Aku pandang dorng..

Aku sajew sengih kat diye..
Tanda aku nak kenekan diye nnt...
Bila berjumpa lain kali...
Haha....

then aku bangun...
Aku pergi kat diye..
Ok aku nak blah...
Bole sambung drama samarinda korng...
Gaga..
Awek diye pon gelak jew...
Nasib sporting...

~NOTA KAKI~
Banyak kali aku peristiwa yang klakar..
Bila aku g Mcdonald tue..
Dulu aku pernah nmpak..
India kene simbah ngn air tepi jalan lepas hujan..
Aku penah post bnda tue kat post terdahulu aku..
Haha...
Suke giler g Mcdonald tue!!

Saturday, November 27, 2010

Kolej Smk...KAu mmg seram!!


Haha....
Semalam aku duduk..
Kolej Si Manja Kini....
Manja kew??
x kowt...haha

Aku dok sehari jew kowt...
Aku dok kat bilik 019b...
Aku dok semalam pon...
Haih..kene kaco la dol...

Siot tul...
Aku panas malam tue...
Aku g la angkat tilam ltak kat lantai...
Bawah kipas betol..
Sebelah almari...

Niat aku..
Nak on9 sampai pagi...
Pastue balik...
Tido dlm bus jew...

Sekali...
Dalam kul 1 lebey tue..
Tetibe...
Aku dgr bunyi yang x menyenangkan..
Yang aku dgr...
Adalah suara org bersembang...
Nie td aku xciter kat dak2 bisness td...

Suara....
Macam dr bilik sebelah...
Aku nk ckp mcm mne..
Suara tue x la kuat sangat...
X la perlahan sangat...
Yang lg pelik...
Bukan suara dak laki...
Padahal dak laki yang duduk situe mlm tue..
Aku dah start rase de bnd tue...
Yelah..
Kami berdua jew kowt...
Dak laki bras band dok lorong lain...
Senang citer kami jew kat lorong tue...
Aku ngn Farouk...
Lagi sorng balik umah trus mlm tue....

Si farouk nie dah tido...
Okey la..
Bunyi aku x kesah sangat....

Dengan tetibe...
Almari yang aku baring sebelah tue...
Berbunyik!!
Hah sudah...
Aku x terpikir bnda tue..
Aku ingat binatang kecik tikus kew apew...
Aku bukak...
Kosong!!haha...
Bodo kan aku g bukak.....

Bila dah bukak x dew apew...
Mmg aku nye seram...
naek mendadak bulu roma aku 90darjah tepat..
Keh2..
Aku bukak lagu kuat2...
Tarik tilam aku kew sebelah katil farouk...
Aku tido!!
Sampai pagi...
HAha...

~NOTA KAKI~
Walaupon dok sehari...
SMK mmg kolej yang berjaya buat aku seram....
Jika dibandingkan dengan Kolej TS..
Yang aku dok selama 5 sem dulu...
SMK berjaya buat aku seram!!
Yeah tahniah "benda2" yang kt SMK sane.
Tahniah!!

Bila pikir balik..
Bunyi kat almari tue..
Bunyi almari kene tumbuk...

Friday, November 26, 2010

Bebelan di pagi hari...

Hah...
Dah pukul 9pagi??
Malam berlalu ngn pantas..
Sehingga x sedar..
hari dah siang....

Dan....
Baru kini...
Ku sedari....
Aku X TIDUR LAGI!!
haha....

Hmm..
Semalam kan...
Orang DELL amek...
Harddisk lama aku yang rosak tue...
Dia kate nak amek dlm masa 2 minggu..
Betol2 2 minggu yea dia amek..
Cekap sungguh...
Kedekut betol..
Aku baru nk bermesra..
Berkasih kasihan...
Lama sket ngn harddisk aku tue...
Huh..

Nak dijadikan cerita orang tue call aku...
Dia pon berkata...
"Hello...wei nie aku dr dell...
Raja ea...
Aku nk amek harddisk...
Umah kau kat bukit aman kan???"

Hmm kuang ajor tul bahasa diye..!!
Macam kawan lak aku ngn diye nie...
Pastue aku mcm pelik jugak...
Yang bercakap dengan aku nie...
Lelaki kew perempuan..
Argh!!
Aku start syak..
Yang diye adalah bapok..
Bapok yang kuang ajor..
Haha...

Aku pon dengan suara yang penuh jantan...
"Hmm ahah..
Ko masuk jew bukit aman..
Kat gate depan tue...
Aku turun bg...
Haha..x bole blah aku x nk ngalah..
Pakai "Kau" "aku" jugak ngn dia....

Yelah selalunya aku akan guna...
I & U jew kalau urusan..
Dengan org lua mcm nie..

Pastue diya pon kata ok..
Pastue diya dtg..
Kol aku..
Aku dah kat bawah flat dah...
Aku pon turun...

Sekali....
Jeng..jeng..jeng...
BETUL!!!
sangkaan aku betul...
Bapok!!
Haha...bapok yang berbangsa india!!
HAha.....

Aku mmg selalu teka betol...
GAGaGAGA....

~NOTA KAKI~
Hebat x aku dapat kenal bapok...
Hanya melalui suara dalam fon...??
Hahaha...
Pe motif yea aku citer bnda nie dipagi hari??
Sajew nk gtau aku mmg hebat dalam mengenal bapok nie..
Kui2...

~NOTA KAKI2~
Ahh..kalau yang bapok2 dew terbace post aku nie...
Korang jgn terasa lak..
Aku x bahan korng...
Aku cume nak ckp..
Aku Boleh kenal korng tue...
Bapok ke x hanya melalui suara dan gaya percakpan..
Gaga...
Aku x ejek korng....
Aku terima korang dalam masyarakat...
Huhu...jangan salah faham..

~NOTA KAKI3~
2 hari berturut2...
Aku tgok cerita sutun kat astro ria...
Semalam sutun1..
Hari nie sutun2..
Keh2..Best2...

ASBAK BAND~Membuatmu cinta padaku



LIRIK LAGUNYA
Aku bisa membuatmu cinta kepadaku
Meski kau tak pernah mencintaiku
Biar saja waktu yang kan menjawab
Semua padamu
**
Lama sudah
Telah kutunggu
Jawaban untuk hatiku
Bicaralah tentang kejujuranmu

Satu makna yang aku tunggu
Berartikah baik untukku
Biar ku pahami
Walau harus kucari

Bukan ku memaksakan kamu
Agar mencintaiku
Dan jatuh padaku

Tapi kucoba tuk yakinkan
Kepada dirimu
Tulusnya hatiku



~NOTA KAKI~
Haha..
Dua Tiga menjak nie...
Suka dgr lagu nie....
Macam ley hiburkan hati aku jew...
Bila dengar lagu nie...

Dalam video nie...
Macam....
Comel jew laki tue try tackle...
Pompuan tue..
Pompuan tue lak jual mahal..
Penghujung video nie...
pompuan dah suke..
Tapi malu2 kucing lak...
Haha.....
Comel comel....

~NOTA KAKI2~
X memasal...
Buat rumusan ttg video klip..
keh2..

Thursday, November 25, 2010

Pnggilan dalam persahabatan....

Kali nie...
Aku nak bercakap tentang pendapt aku..
Mengenai nama dan panggilan...
Dalam berkawan....
Adew sestengah...
Kita akan bahasakan diri..
Dan kawan kita dengan....


"Nama"
"KAU" dan "AKU"
"AWAK' dan "SAYA"
"KITA" dan "KAMU"
"I" dan "U"
ataupun
Kita bahasa kan diri sabagai..
"orang"

Hmm kadang2...
Adew kew sebb??
Atau makna setiap panggilan yang kita guna....??
Korang rase adew kew??

Ntah la..
Dulu bg aku...
Dew jurang yang besar...
Antara kesemua panggilan nie...

Bagi aku...
Panggilan kau dan aku...
Itu hanya la untuk kawan2....
Hanya la untuk...
Hnya untuk kawan lelaki..
Mahupon perempuan...
Orang yang dah biasa dengan kita...
Yang sudah lali dan masak...
Dengan kita..

Panggilan
"SAYA" dan "AWAK"
"KITA" dan "KAMU"
Bagi aku...
Hanyalah untuk...
Aku dan kawan perempuan aku...
Sbb nye..
ntah la..mmg aku pikir gitue...
X pernah kwot aku bhasakan diri...
Awak saya ngn kawan2 laki...
Geli kowt...
X pon aku akan bahasakan diri...
saya ngn orng yang lebih tua..
yang lebih aku hormat..
Macam ngn pakcik makcik...
Ngn cikgu2..

Kalau panggilan "I" dan "U"
Wah aku geli kowt ngn pangggilan tue..
Mmg x akan rapat la ngn aku..
Kalau guna I & u nie...
Lagi satu aku dulu pikir..
Itu selalu kalau berpacaran..
(Keh2 berpacaran nie)
Jew yang akan guna ayat tue..

Panggilan "ORANG" Dan "Nama" lak..
Dulu selaluya...
Aku akan guna kepada...
Family aku...
Ngan mak aku..
Ngan bapak aku....
Bole la...
Kadang2 ngn kawan perempuan aku...
Ley kire la bape ramai...
Selalunya aku akan guna...
Bahasa diri "Orang" nie..
Bila aku x mahu gunakan...
Awak,saya,kau,aku mahupun i dan u...


Hmmmm.....
Tapi ini pendapat aku pada masa dahulu lah....
Waktu aku zaman Kecil2 ,Muda2...
I think this...
A long time ago....

Sekarang!!!
Hmm Fikiran aku....
Sangat2 dah berubah tentang nie...
Bagi aku..
X adew ape ngn panggilan...
Mana yang kita rasa selesa...
Kita gunakan jew....
Kalau org start bahsakan diri I&U..
Kita ikutkan jew la...
Kalau dew yang bhasakan awak saya kita kamu....
Kita pon pakai jew la....
Tul x...
Slalunya..
Common kita akan guna...
KAU dan AKU jew kan....
Lebih senang dan selesa....
Sbb tue la nama blog aku...
Dari aku untuk korang...
Haha...supaya lebih selesa menaip..
Dan bercerita....
Keh2..

Bagi aku...
Panggilan itu hanya la cara....
Untuk kita berbahasa ngn seseorang...
Yea i learn this from someone...
Dia kata...
"Orang berbudi,kita berbahasa"
Yea..
Sejak tue pemikiran aku..
Berubah tentang ini....

~NOTA KAKI~
Hmm...
Aku post bnd nie sbb aku dew terbaca...
Ttg cara pangilan kita....
Kepada kwan dan sahabat....
Kat satu artikel dlm majalah "REMAJA"
Haha...
Tetibe...
MAJALAH REMAJA???
WTH??
Haha...
Tapi bg aku ini la peddapat aku...
Tentang Pangilan kita seharian dalam hidup...

Wednesday, November 24, 2010

Miss someone..

Hmm...
Rindu someone...
huh..

Sebelum korng yg bace...
Pikir lain..
Aku tidakkan dulu...

Orang yang aku rindu...
X dew kaitan ngn cinta..
X dew kaitan ngn keluarga aku...
X dew kaitan kawan baek aku...

Aku cume teringat kat seseorang kawan..
Yang dah lama aku lupa sebenarnya...
Haha..
Aku teringat dia...
Sebb aku tgh kunyah sesuatu...
Tau apa ada dalam mulut aku skang??
Nie ar..
Tgok ar.....
Kihkihkih....

Serius dowh...
Dulu aku dew seorang kawan...
Perempuan...
Time tue aku darjah 4....
Sekolah kebangsaan sesi petang...
Sekolah agama sesi pagi..
Habes kul 10pagi..

So..
Aku dew lebey kurang 2jam...
Sebelum sekolah kebangsaan start..
Time tue ar..
Aku ngn kawan aku nie...
Suke sangat beli Choki2 ngn Coklat Cloud9..
Pastue dok satu tempat makan...
Dan sambil2 sembang..
Haha..
Dah macam couple kowt...
Tp aku ngn dia rapat time tue jew..

Aku sekelas ngn dia..
Dalam kelas..
Dia ngn kawan2 dia..
Aku ngn kawan2 aku..
Haha..sangat pelik kan..

Aku pon x tau kenapa aku ley macam tue...
Dah jadik tabiat..
Hari2 makan choki2 ngn dia..
Makan same2..
Dulu duit sekolah adew la dalam 2 engget..
Sek pagi ngn ptg..
Selalu aku buat beli tue la...
Kongsi duit ngn diye..
Beli...
Bersembang berdua....

Pastue abes darjah 4...
Diye pindah..
Seingat aku Shah Alam dia pindah...
Sejak tue aku xjumpe dia dah lagi...

Argh!!
Rindu lak kat dia tetibe...
Tapi kan....
Tapi kan.....
Aku mmg la rindu dia.....

Cuma....
Aku dah x ingat nama dia dah!!!
Argh sape nme die ea??
Aku lupe.....
Sbb dulu aku suke panggil diye "cloud9"..
Jadik x ingat name dia...
Haha...
Adoi....
Serius aku lupe nama dia...

~NOTA KAKI~
Hmm rindu kat kau la kawan zaman kecilku...
Huhu...

Video macam Haram Jadah..


Argh!!
Ni dia..video yang aku canang2 kan td kat Facebook...
Aku tgh dok sibuk on9..
Tetibe aku dapat sms dr maxis...
Kata dew mms..
Aku pon bukak la maxis nye website...
Maklum la..handset xcanggih..
Terpaksa pergi bukak web..
Dalam gambar nie dew no dia..
X tahu la no nie betol kew x...
Mungkin jugak spam jew kan...
Sape gatal tangan g la try dail no nie..
Dew yang angkat atau x...


Aku pon bukak jew la...
MMS tue...
Bila aku attach jew bnda tue..
Nie yang aku dapat..

Nie video selepas diedit..
Aku mek blah depan jew...
Lagi lebih bape minit tue aku buang....
Sebb nak tunjuk kat korng bukti aku dapat video nie...

video

~NOTAKAKI~
Aku tunjuk kat mak aku kowt..
Padahal mak aku tgh tido..
Aku g dok kaco..
haha...
ARGH!!
Aku x pernah kene kacau...
Melalui no nie....
Aku benci la...
Aku rase mcm no fon aku nie dah tercemar...
Aku dah lak nk pkai no nie sampai tua...
Grrrr..
Geram...

P/S: sape kawan2 lelaki aku...
Yang rase dia tue kaki pompuan..
Ley try k no nie...
Aku bg free..
Tu pon kalau betol la no nie..
Haha..

Monday, November 22, 2010

Agar-agar Bandung....




Haha..nampak x diatas...
Aku buat agar-agar perisa bndung...
Haha...
Serius....
Aku dah x tahu nak buat apa...
Aku dah x tahu apa nak buat kat umah...

Semua bnda kat dapur aku perhati..
Apa yang aku nak buat atau masak...
Last2 aku nmpk agar2 punya bahan..
Aku g kedai beli susu sejat F&n...
Satu tin aku masuk kan...
Susu pekat lak setengah tin aku masuk...
Gula ntah bape sudu ntah...
Keh2...
jangan risau..
X kencing manis punye...

Mak aku sibuk jual nasi lemak..
aku ley masak bnda nie lak..
haha.....


~NOTA KAKI~
Adew bnda yang ley aku kunyah2...
Dan makan malam2 nnt...
Al maklum la..
Cuti2 nie kene sumpah jadik burung hantu...
Berjaga sampi [pagi..
Keh2..
Sebelum nie kek batik...
Agar2 nie bole la bertahan 2 hari..
Pastue aku nak masak ape lagi ek??
Haha...

~NOTA KAKI~
Dah start On FAcebook balik...
HUH...

Ketagih..

Aku dah ketagih...
Ketagih dgn apa??
Ketagih ngn nasi putih...
Berlaukkan Telur Hancur dan ikan bilis..
Berkuahkan kicap..
Haha..

Stat malam td..
Aku lapo...
Lauk dah abes...
Aku pon g la potong cili...
Pecah telur..
Goreng...
Haha...
Macam masyuk la..
Makan macm tue...

Tadi tgh hari td pon...
Mak aku masak daging masak kicap..
Aku bole buat telur goreng yang sama...
Makan tue jew...
Haha....
Dan sekali lagi aku makan bnda yang sama petang td...
Gaga..

~NOTA KAKI~
Musim Mencekik..
Mentah darah dan makan..
dah dtg kat umah aku....
Asyik lapo jew ahh..
Haha


Sunday, November 21, 2010

Hepi besday Roomate

Okeyy...
Hari ini adalah Hari Jadi kepada....
BEKAS ROOMATE BUKAN BILIK SEBENAR...
Sakoo!!!
(Aku x ingat la nama penuh kau..)
Aku cume panggil kau sakoo selama nie...



Yeah...
Ini diye aku punya...
BEKAS ROOMATE BUKAN BILIK SEBENAR...

Haha....
Tahu kenapa panggilan diye....
Begitue pelik dan panjang??
keh2..

Sebab diye duduk bilik aku time part5....
Dia bukan sebilik ngn aku...
Dulu tukar ngn seorang budak part6...
Dak part6 tue nk sebilik ngn kawan dia...
Jadik aku sebilik ngn sakoo nie...
Haha..dan lagi satu aku x tido sangat pon bilk tue...
Jadik macam bukan bilik sebenar...
Haha..korang faham x???
X paham sudah...
huh...

Okey...
Aku nak citer sket pasal roomate aku nie...
Dulu time dia part1..
Aku part3...
Aku x suke tengok dia...
Dia punya muka sangat berlagak kowt..
Aku time part4 pon....
Selalu jumpa dia..
Satu wing ngn shah..
Haish..aku samapi penah rase...
Nak jumpe dia nak pukol diye..
Korang tahu....

Sampai la part5..
Tiba2 dia sebilik...
Time nie baru tahu kebangsatan dia..
Haha..ok la...
Bnyak mulut rupenya...
X macam yang aku nmpak sebelom nie...

~PENGAJARAN~
"Don't judge the book by the cover"
Haha..betul kew aku tulis nie??

Dengan dia...
Peristiwa paling aku ingat.....
Aku selalu ngn dia...
Bergelut kat dalam bilik dan berkejar kat kolej....
Sebab aku nak bantai dia..
Dengan tali pinggang..
Haha...
Aku suke buli dak bilik aku dulu...
Ganaszzz...
Kehkeh...

~NOTA KAKI~
Wei...
BEKAS ROOMATE BUKAN BILIK SEBENAR...
Selamat Hari Jadi yang ke20...
Moga panjang umur tapi jangan lagi panjang umur dari aku..
Ko mesti mati dulu sebelum aku..
Semoga murah rezeki tp x semurah rezeki aku..
Moga bahagia selalu selepas aku dah berbahagia..
Haha...
May god bless you forever..
Aku dah turunkan semua bendera...
Bangladesh dan india..
Untuk besday kau!!
Ok semua berkabung!!