Wednesday, August 4, 2010

Salah Faham

Tadi...
Time aku nk balik umah dr kelas...
Aku jumpa ngn roomate aku sem lpas...
Name diye cuna...
Aku dah lme x jumpe diye...
Saje la aku pegi ke kereta diye..
Aku slam diye..
Pastue aku saje gurau2...
Ngn diye aku cium pipi diye..
Aku mmg selalu buat mcm tue...
Kat mmber laki aku...
Tapi dorang tahu aku suke bergurau mcm tue...
Masalahnya tadi ialah....
Sekali aku pandang depan..

Argh!!
Adew dak pempuan nmpak....
Mampos aku...
Kompem diye salah sangka ngn aku..
Ingat aku gay..
Tidak!!!
Aku dah ckp sajew gurau la..
Kat budak pempuan tue...
Diye senyum jew..

Pastue time kereta diye grak..
Diye lalu depan aku ngah lpak ngn kawan aku..
Pastue diye tunjuk jari diye kat pipi diye..
Mknenya diye perli aku..
haha..

Sengal2..
Tue la ko Raje..
Gurau x kena tempat..
Padan muka ko raje...

~NOTA KAKI~
Sebenarnya biarlah org nak ingat ape..
Janji aku tahu aku bergurau...
Dan aku bukan Gay..

Tapi an..
Patut kew aku carik pempuan tue....
Dan bunuh diye??
Untuk hapuskan bukti??
Keh2....

8 kata2:

yanz orked said...

kahkah..... kt segamat ker??? hahahaa ..abes lah...msti dak pempuan uh trauma gile.... if j,pe dak uh lagi msti lenkali dia rekod lak... wt video...hikhik =p

Teyha is daddy's girl said...

huhuhuhuhu....
mang patot tu...
bukti kukuh tu wweyh...
hahahaha...
lain kli nk grau tgk kri knn dpn blkng...

aliahus said...

pehh...malu lar siot..aku phm perasaan ko..p klo ko bunuh dy..ko wat 1 prob lg...haha..baik ko wat x taw..wat cm xde pape..hahaha =D

RaJE mUhD aMiRuL ZaIn.. said...

yan= kat segamat apenye...kat dlm uitm lg....kat parking dst tue...hoho
ala x pew..femes sket lau dew vdeo..keh2..

Teha= ala mne nk tahu....aku dah terbiasa....gurauaun dr sekolah kowt aku buat...tue yg x berhati2...

sue=haha..x kan la aku nk bunuh diye...waras lg dowh aku....
aku mmg x kesah pon...diye bukan la org asing yg pertama nmpak perlakuan aku tue...gaga..dah rmai...biar la dorng nk pikir apa....x heran...

Okeyyy(Dgn gaya PM Zainal) haha

Azwazee Mohd Daim said...

la org nak pk ape..bio dia pk..yg ptg kita tau sape kita sebenarnya..;p

BUJANG SUSAH said...

Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila klik disini
Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

"SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

P/S: Sedikit perkongsian dan renungan buat sahabat dan diri sendiri dari hamba yang hina jua serba kekurangan ini... sila klik
DISINI

"Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
Wallahualam.

"Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

Blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis dan memberi info.. Semoga sejahtera dan sentiasa diberi keberkatan olehNya.. wassalam.

lovelove said...

hehehe..tue la gurau xingt tmpt..selenge..xpe la..awk da fmes di ingatan dak tuh..memori awk kiss tue trphat slamanye di hati die...hahaha

RaJE mUhD aMiRuL ZaIn.. said...

azwazee= tu la..jnji kita tahu sape kita sebenar...

Fatin= haha..elak sampai ke anak cucu diye nnt diye bercerita tentang tue..keh2...