Monday, December 13, 2010

Hepy Besday!!!


Yeah!!
Okey in kawan saya...
14 Disember 1989
21 tahun yang lalu...
Diye kua dr perot ibu diye...
Hari ini genap la diye 21 tahun..
21 tahun??
Kawan lain dah sibuk kira bila nak masuk 22..
Kau baru 21 tahun??
haha...

Wei kawan Happy besday kat kau la...
Walaupon aku x rapat ngn kau....
Sebagaimana aku rapat ngn geng kau yang lain...
Walau pon kau kate aku nie selalu sombong ngn kau..
Sebab jarang cakap dengan kau....
Aku sebenarnya x tahu kadang2 nak ckap apa ngn kau...
Sebb kau pendiam sangat bagi aku!!
haha....
Sori kalau aku buat kau kecik hati...
or ape2 jew yang aku buat aku x sedar....

Apa pun aku nak kau tahu.....
Aku gembira kau jadik kawan aku,....
selamat hari lahir cicak...
haha....

Sampai mati aku ingat "cicak" dan kau....
Haha..dapat nickname last minit lak dr aku kan....
haha

Moga panjang umur murah rezeki.....
May god bless u forever my dear friends....
Will miss u a lot....
Moga berjaya apa apa pun yang kau lakukan lepas nie....

~NOTA KAKI~
Aku hantar mesej kat Hanset kau...
X tau la dapat kew wish aku tu kat kau dila...
Yelah mana la tahu kau dah tuka nombor...
Kalau x tukar sepatutnya kau dapat la ea...

6 kata2:

aliahus said...

hahahaha..cicak...tetibe aku teringat mase dy dpt gelaran tu dr ko...wakakaka =D

Raja muhd amirulzain said...

haha,,,masa tue diye jilat lolipop...
sebijk cicak...haha....cik cik..cik...cik......

HaQiTa said...

gambo cicak ko bg..
haha..cicak mkn lolipop.
if miss x bg lolipop maka xde la gelaran tu kan.haha~

Raja muhd amirulzain said...

haha...diye dapat gelaran ujung penghabis sem...haha..kalau x aku akan make sure kan org panggil diye cicak!!!ahah

mohammad azlan said...

salam 2 all.selamat hari lahir dila.semoga kehidupan sehari hari diberkati dan dirahmati insyaallah.gudluck semua kawan kawan sekelas.semoga berjaya dunia dan akhirat.tiada kata hendak menggambarkan semua kenangan yang indah bersama anda semua!

dypwachaa said...

tq raje...cickak?oke r..cicak women..nt aq ley wat filem cicak women..hahaa...btw tq...syg gak frenship kte okey......tq lan...:)