Friday, September 24, 2010

Seluar dalam 18SX

Aku tgh search blog yang best...
Untuk aku saje2...
Nak follow dan bace bila tgh bosan...
Pastue aku check images...
Kuar semua gambar2..

Dan ada satu gambar yang aku jumpa...
Sangat unik dan buat aku rase nak guling2 kat lantai...
Tapi x ley la plak...
Aku kat bilik study kat libary..
Haha...
Cube korng Tengok..
Dan lihat dengan jelas...
Dan cube anda renungkan...
Apalkah fungsi barang tersebut???
Mengapakah bnda ini dibuat??

Milik lelaki kew perempuan barangan ini??
Dimanakah kita boleh beli barangan tersebut??



Bak kata Nabil Raja Lawak...
Lu pikir la sendiri....

Macam2 bnda yang direka manusia skang...
Agaknya...
Apa yang pereka nie pikir ea time design spender nie??

~NOTA KAKI~
Nak buat kerja....
First time melucah dalam blog...
Haha..

5 kata2:

orlando_90 said...

hahahaha...sengal pnye raja!!!!!! xley blah!!! ni khunsa pnye laa wey!!!! hahahahahaha

dypwachaa said...

haha....yg penting bkn gurl pny...wooo

RaJE mUhD aMiRuL ZaIn.. said...

khunsa punye??mknenye ko punye la kan???haish...dah pnh pkai ko>>>adoi..teruk ko..

aliahus said...

hahaha...jenis kain aku tgk mcm plastik je..xpon yg mcm baju ujan pny tu...hahaha....ape function lubang tu lar seyh..mcm bengong seyh...hahaha =D

RaJE mUhD aMiRuL ZaIn.. said...

dip= eh..yakin jew ko bukan pempuan punye....aku dapat tahu dua2 ley pkai spender nie....


sue= itu la yang aku suh ko pikr dan renung2 kan apa fungsi lubang tue...haha