Tuesday, September 21, 2010

Sesi Bermiang-Miang Gedik

Miang...
Nak bermiang jap...
Bak kata kawan...
Macam harammm jew tajuk..
haha...

Dulu kawan aku dew tanya...
Ko nie suke perempuan yang mcm mne??
Lantas aku menjawab...
Yang berambut pendek...
itu jawapan yang aku bg 1st sekali...
Ciri2...
Yang lain aku amek masa la nk mnjawab...

Haha...
Bukan nk ckp yg bertudung kew..
Yang kuat iman kew..
Yang soleh kew...
nie x..aku jawab yang bermbut pendek..
Haha...ala jujur kowt..
aku mmg suke tgok pompuan rmbut pendek...
Maksud aku..
Aku selalu usha org yg bermabut pendek...
keh2..

So kali nie aku nk tunjuk sket....
Perempuan rambut pendek yang mcm mne...
Aku inginkan...
Macam diye!!!




Haha...
Nama diye SIGI WIMALA...
Pelakon indonesia..
Aku suke tgok pompuan mcm diye nie...
Diye berlakon cerita...
"TENTANG DIA"

Kalau dapat kekasih...
mcm diye...
Pergh..
Best kowt..
Memang aku jaga betoi2..
HAha..
(Muka tgh miang macam kucing jantan usha Kucing betina depan umah aku)

Lagi satu aku suke tgok gaya Sigi nie...
Diye mcm pompuan tomboi tapi x la tomboy..
Lembut2 gitue....
Macam dalam cerita "tentang dia"
Watak diye dalam cerita nie mmg perfect bg aku...


Bagi sape yang x tahu cerita nie g dapatkan kat pasaran...
Cerita nie dah lame..
Tapi aku tgok ritue kat Mydin adew lagi....
HAha..


~NOTA KAKI~
Aku dulu nk tengok cerita Tentang Dia kat pawagam...
Tapi time tue form4 rasenya...
Aku hanya memunyai kawan2 lelaki kat sek maxwell tue jew...
Laki2 nak plak dorng tgok citer nie..
So..akibatnya aku pergi tgok sorng2...
Dan 3 kali sebnarnye aku tgok..
Sowng2..
giler kan..
Sbb suke ngn cerita tue..
Yang penting Aku suke tgok Sigi Nimala nie!!!


~NOTA KAKI2~
Kucing jantan depan umah aku nie...
Dr semalam x dapat2...
Kucing betina tue..kesian diye kempunan...

2 kata2:

yana lovyna said...

hahahaa miang betul kucin depan rumah kau

RaJE mUhD aMiRuL ZaIn.. said...

haha..tu la..aku baru nk buat mcm animal planet nye rancngan....
nak jew rakam bg nme cara2 kucing jantan mengorat kucing betina..]

ceh panjang2 aku cerita...psal kucing jew ko komen...