Wednesday, October 13, 2010

The Making of Bolly Holly...

Tarikh=12.10.10
Tempat= Hotel Villa,Segamat.
Masa= 8.30malam
Watak= Part1~part6 DBS..

Semalam dinner aku ngn DBS...
Overall mmg cantik dan gempak...
Best dinner 4ever...

Ok First sekali...
The making of me!!!!

Mak andam kepada....
Aku,opek,izat dan lan....
Mak andam abes!!!
Mek shah nama nye....
HAHA..

Badan aku sangat.....
Sangat....
Seksi...Auwww..haha...
Bersolek dulu baru pkai baju...
Time Pakai baju bapak susah....
Dah la baju tue fit...
X nak bg kene celak punye pasal...
Terhegeh2 aku pkai....
Aku botak kan kepala aku semata2 kerana Dinner...
Pukol 7 malam aku potong...
Dinner kul 8.30....
Time kat kedai ley plak tetibe macam semua plak kan budak uitm...
Aku mcm pelik lak...
Dorang semua lama potong rambut..
Aku x macam 10minit siap dah...



Yeah!!!
Akhirnya...
Ini la aku....
Taiko tamil tuk satu malam...
Argh!!
Bapak macho aku..
Hehe...
Aku mmg dew masa depan dalam dunia Gengster...
Ganster yang Berpelajaran...
hoho
Kami la Lelaki kelas1..
Makin nak ujung2 sem nie...
Macam makin dan sangat rapat lak...
Yeah!!!
Ini lah kami...
Bakal Taiko segamat!!!
Nampak x disitue!!!
Bak kata Lan...
Haha
Shah,opek(King Of the night!!),Aku

Samseng kan kami semua??
HIHI.....



Bersama dak2 kelas....
Dua kali tgok aku macam sami adew....
3 kali tgok macam watak katun...
"Avatar The legend Of Ang"(tv9 kul 4)


Ok..sape lagi nak tangkap gambar kami!!!
Cepat2....haha


~NOTA KAKI~
Nie la last dinner for diploma...
Last dinner Ngn dorang2...
Sekejap jew dah nak Habis...
Nie jugak last dinner dan 2nd last Event aku Ngn Exco2 Dbs...
Aku x dew plak gambar ngn exco2 DBS...
X amek2 lagi..Nnt amek aku nak upload...
Sedey ar nak abes dah aku bersama ngn exco2..
Jujur aku enjoy gler bekerja ngn korang...

~NOTA KAKI2~
Tuk dak kelas aku...
Memang ini Dinner terakhir kita sebagai 1 Batch..
Tapi persahabatan Kita kekal selamanya....
Sayang Giler2 kat korang!!!!!
Aku tahu walaupon adew yang x dew blog...
Tapi korang bace blog aku...
Kat sini aku nak cakap yang aku sayang korang....
Dan akan rindu setiap sorang dari korang...
Akan aku ingat kenangan kita Sepanjang 6 sem nie....

~NOTA KAKI~
Opek cadang beli celak..
Lukis kat muka janggut dan jambang dan misai..
Haha..
Idea yang x mungkin terpikir oleh orang lain...

Dan Plan kami mmg menjadik....
Kitorang datang x macam semua tgok..haha..

8 kata2:

hustmiera said...

mmg style korang malam uh...kne ngn tema...style la bro!!

aliahus said...

haha..korg mmg wat gempak..aku badget gangster mane nk dtg serang kn..jap lg korg..hahaha..terbaek!!

yanz orked said...

wakakaa.. cm sami.. kuikui,... =p

RaJE mUhD aMiRuL ZaIn.. said...

has= hehe maceh2..kenangan part6..hehe...korng pon cantik2 malam tue....

sue= tp tu la.nak wat muka serius time semua masuk....sekali tergelak gak...haha


yan= sami yang kacak lagi bergaya kan..haha

mohammad azlan said...

shialll la pic aku x banyak.hahwhwahahahaa

✿azie_daisy✿ said...

memang kowg stylo gler mlm tu..cayala!!
baru namanye senior..
hahaha..

RaJE mUhD aMiRuL ZaIn.. said...

haha...senior yang samseng kan malam tue..gaga..kami mmg sentiasa style la beb....=p

RaJE mUhD aMiRuL ZaIn.. said...

lan bnyak la giler..ko nk bnyak mne lagi....bersyukur!!!