Sunday, October 3, 2010

Obses...

Time g trip ritue...
Ke penang...
Dalam bus lpas karoke semua...
Layan la movie2...
Amek dr laptop budak2....

Mula tgok Ninja...


Habis cerita ninja...
Tgok Lagenda budak setan...

Waktu balik ke segamat pon tgok movie lagi....
Mula tgok Kungfu Hustle....
Tengah2 tgok kungfu Hustle
Aku toleh belakang...
Lihat budak2 belakang...
Ok...semua tido....
Aku pon g check belakang...mmg semua tido...
Adew la beberapa org jew yang x tido kat depan....
Peluang aku nk tuka cerita....
Aku bosan tgok cerita kungfu hustle nie...
Aku pun bukak lagi sekali cerita Lagenda budak setan!!!

Haha...

Dulu aku time cerita nie keluar dulu...
Aku tgok mcm tue jew...
X sampai habis pon aku tgok...
Tu pon cd kawan...

Kira maksud aku nie la kali pertama....
Aku tgok lagenda budak setan dengan..
99.9% perhatian..
haha...

Bagi aku cerita nie ok la...
Kisah diye macam selalu kita dengar...
Aku sebenarnya suke tgok part Que Haidar sebenarnya...
Diya dalam cerita tue nmpak sangat sesuai ngn watak diye....


Azmi watak seorang lelaki yang sangat2 cintakan Ayu...
Sehingga cube mendapatkan cintanya dengan cara yang kotor....
Dan kerana terlalu mengikut perasaan sehingga sanggup memukul ayu...
Kerana terlampau marah memikirkan tentang Ayu...
Yang lagsung membuang azmi dr hatinya....
Bagi aku diye sangat kesian dowh sebnarnya....
Walaupon diye panas baran
Tapi jika dilihat dari segi Hati...
Kesian...
Diye x boley nak lepaskan ayu...
Yang merupakan masa lalunye...
Mmg la cinta x boleh dipaksa...
Sepatutnya diye belajar terima kekalahan..
Jangan terlalu memikirkan tentang diri sendiri....

Macam selalu yang kita pernah dengar...
Bertepuk sebelah tangan, tidak akn berbunyi...
Serius aku kesian giler ngn org yang mcm azmi nie...
Salah diye sebenarnya diye terlampau....
OBSES ngn cintanya...

~NOTA KAKI~
Suka tengok tempat nie....
Dalam cerita nie....
Tapi skang nie adew lagi kew....
Org bercinta kat tempat2 macam nie...??
kalau adew pon rasanya bukan hari2 kowt..
Nie tempat mcm kat ceruk2 kampung atau kat kawasan lua bndar jew....

2 kata2:

HaQiTa said...

aq dpt taw yg dy syg gile kat ayu tym yg bile ayu da mati..br sedar yg dy syg giler kat ayu..tp tu lah..care dy syg tu yg xpatot..1st tym tgk kat wyg pon last2 je yg aq touching..huhu~

RaJE mUhD aMiRuL ZaIn.. said...

tahu x pe tiq...aku bnyak2 watak yang berkesan masuk dalam hati aku time tgok citer nie time watak que la...aku rase bapak kesian si azmi nie,,walaupon diye kejam,.......kalau la diye berlembut....myb diye akan dapat sebenarnya ayu.......diye punya ego yang tinggi aku rase........