Friday, January 7, 2011

Analisis Blog.....


Haha...
Nie analisis yang dibuat oleh NUFFNANG....
Tentang blog aku....
Yea yang meng ungguli carta....
Keywords " CERITA GAY"
haha..
Dalam sebulan yang lepas....
Ramai orang mengunakan keywords gay...
Bodoh kau gay....
Mesti korang carik Blog Gay kan...
Last2 dapat tengok Blog aku...
kah2...
Kire korang macam diperbodohkan oleh aku la...
Kah2...

Tempat kedua.....
X lain x bukan....
DR ROZMEY!!!!!!!
Haha.....
Sengal....
Feymes upenya DR ROZMEY nie...
Ramai guna keywords nama diye....

Dan yang lain tue..
Dah tentunya keywords UITM MELAKA...
sebab 2 3 menjak nie...
Itu la post berkenaan aku.....

Ini plak dari BLOGSPOT sendiri....
Macam diatas.....
POST TERHANGAT DIPASARAN BLOG...
"DARI AKU UNTUK KORANG ADALAH"....

~Tempat Pertama~
"Coffee Prince-Gay-Admire-Suka-Life style"

=KOMEN=
Aku dah tahu kenapa....
sebab tajuk aku dew terkandung perkataan GAY...
Syial la....
Blog aku bukan blog gay kowt...

~Tempat kedua~
Human Resource @ melaka

=KOMEN=
Nie yang tengok...
Mungkin kawan2 aku jugak....
Yang mahu tahu aku dapat mana degree nie....

~Tempat Ketiga~
Beratnya nak lupekan...

=KOMEN=
Nie pon aku x tahu kenapa ramai betol tengok...
Sob..Sob...
Tetibe teringat kat SCHA ALYAHYA!!


~Tempat Keempat~
My Special Bestfriend-Fatin Asilah-

=KOMEN=
Haha...Awak!!!
Kisah kita feymes bulan nie kat blog saya!!
Haha....

~Tempat Kelima~
The making Of Holly Bolly...

=KOMEN=
Post yang ini....
Aku rase dr tahun lepas lagi...
Ramai betul tengok....
Yelah mungkin sbb adew....
Gambar aku x berbaju kowt....
Seksi gitue...auww...
Haha...perasan jap....=p


~NOTAKAKI~
Aku rase tajuk post kita kadang2....
Memainkan peranan yang penting.....
Sebab sesetengah perkataan amat feymes...
Digunakan oleh kita untuk mencari...
Bahan bacaan yang menarik dan kotor...
Contohnya....
Keywords GAY...
haha...

~NOTA KAKI2~
Perlu kew aku tukar....
Nama blog aku kepada....
"INI BUKAN BLOG GAY"
Perlu kew!!!!!???
Haha....

7 kata2:

Azwazee Mohd Daim said...

hahaahha...sat2 nak gelak guling2 pasal DRR kesayangan ko 2..heheh

hustmiera said...

perlu dow.......

Raja muhd amirulzain said...

hoce=haha...mmg la syial dr rozmey tue....ngeks!!

has=tapi kalau aku tukar lgi kang jadik perhatian gay kang..haha

suHa!Lah sHaR!L said...

nk tukar? okaayyy...itu scary...hahaha

Raja muhd amirulzain said...

haha...yelah dah ramai gay bukak blog aku...jadikm macam kene mention jew nama bolg baru...=p

lovelove said...

yeay!!!
fmes! fmes!!!!!
like~~

lovelove said...

yeay!!!
fmes! fmes!!!!!
like~~