Sunday, January 16, 2011

Raje dan Bilik Air....

Aktivit aku hari ini....
Bangun2...
siap2 nak g makan.....
Dapat mesej dari hasmira....
Katanya suruh teman diye pergi beli mcd...
Yan si nenek tua demam...
Jadik diye nak belikan bubur mcd...
Aku pun cancel makan ngn housemate aku...
Pergi la teman diye....

Orang kata sambil menyelam minum air...
Haha...
Itu yang tengah teman2 hasmira beli...
Aku sempat selit beli Clorox,sabun,berus tandas...

Dari hari tue aku terpikir nak beli...
Tapi asyik lupe....
Haha...
Bilik air dah kotor....
Nak buang air besar
(dalam bahasa kasar "BERAK")
Pun x dew mood tau tengok kotornya bilik air...

Lepas habis teman diye...
Aku balik umah...
Niat nak basuh bilik air...
Tetapi terbantut...
Sebab aku adew discussion ngn budak2 kelas aku...
Pergi la aku kedai mamak...
Kedai mamak???
Buat assigment kat kedai mamak??
WtF??
haha...
Ni la masalahnya KBM nie...
Nak discuss x tahu nak buat kat mana....
Blur jew kitorang...
Lagi2 budak baru macam aku yang suci dan comel nie...
haha....

Lepas jew habis bincang...
Aku balik dengan semangat yang berkobar2!!

Masuk umah...
Bukak baju...
Pakai seluar pendek...
Terus masuk bilik air!!
Cuci bilik air!!
Haha....

Selama 2 jam aku di bilik air....
Punya la susah nak buang kotor2..
Lumut dan lendir...
Yeksss...





Ini gambar....
Bilik air yang belum dicuci.....
Jadik terpaksa melakukan...
Make over terhadap tandas tue...

~~~~Gambar selepas dicuci...~~~
===
===
===
===
===
==========
========
======
====
==
=




Tak lah bersih sangat...
Sebab kotoran yang ditinggalkan oleh budak last sem....
Sangat teruk....

Tapi boleh la...
Buat selesa aku nak mandi dan basuh baju...
Yang penting aku sentil habis habisan ...
Mangkuk hayun punye tandas tue...
Argh!!
X suke tandas duduk...
Jadik aku sentil2 habis habisan mangkuk hayun tue...
Sampai bersih!!

Bilik air dah bersih....
yeah...
Puas hati aku!!
Haha...

~NOTA KAKI~
Jadik habis la ahad aku dengan bilik air yang bersih....
hahaha....
Baru selesa nak basuh baju...
sebelum nie dah 2 minggu aku x basuh baju...
Haha....

5 kata2:

Azwa Azee said...

ko ngan toilet mmg tidak boleh dipisahkan..hehhehe

HaQiTa said...

same lah dgn aku..kene basuh bilik air sendiri..haha..berkilat betol ko sental ye..

suHa!Lah sHaR!L said...

mak aih....bersih + kilat ler ko kerja kan toilet tu...hahahaha...tahniah wei...bley tlg bersihkan toilet umah aku lak x??? hahaha =D

dypwachaa said...

wow..bersih kilat kot..tahniah ye jd pencacai toilet yg bersih...hahahhaa

Raja muhd amirulzain said...

hoce= haha...sendiri nak selesa mandi...kene la basuh kan....

tiq= haha..aku dari sem lpas kat umah sewa dah basuh sendiri.....haha

sue=bersihkan hidung kau bole la???mahu??aku pkai clorox bersihkan hidung kau...

dila= sial pencacai kau panggil aku!!!haha..kau pencacai!!bukan aku!!!