Monday, January 17, 2011

DBS society!!!Miss u damn so much!!!


Tadi aku tengok post exco Business...
Tentang AGM BUSINESS SOCIETY!!!
Yaya punye blog!!

Huargh!!!!
Sangat rindu dengan mereka lah!!!!
Rindu!!!!!!
Korang??Baca x??
Aku rindu korang....

Lagi2 tadi Nazmi mesej aku...
Tanya tentang tempahan kelas....
Jadik aku tahu dorang tengah rancang orientasi kos...
Teringat lak kat kerja aku...
Aku rindu nak buat kerja aku...
Rindu Business Society aku!!!


Happy siot dengan diorang!!!


Aktiviti yang paling aku sukew....
Time orientasi kos...
Dah macam aktiviti wajib nie...
Sebab lepas tue mesti akan....

Main baling air dan tepung....
sampai semua kene....


Sampai kek secantik nie....
Ini pun kami buat main baling2...
Kotor dan comot giler......
Hahahha.....
Miss dat time!!!
Nak buat lagi macam tue.......

Yang pegang healer....
Orang yang bertanggujawab...
Membawa aku ke dalam dunia Business Society...
Mantan presiden BS...


Makan malam dengan exco...
Banyak giler makan time nie...
Seingat aku bajet yang adew x cukup...
Walaupun ramai xdatang...
Haha...


Time nie lepak makan2...
Lepas sibuk pergi perarakan majlis perasmian...
Sukan antara program....
Time nie walaupaun aku just Seketeriat...
Belum lagi exco...
Tapi korang xpernah anggap aku org bawah korang....
Selesa giler ngn korang....





Yang ini plak waktu hari sukan kolej dan program....
Walaupun aku x bersukan.....
Aku tetap enjoy ngn dan terlibat dengan nya....
Contohnya....
Yang paling bagi kesan kat aku.....
Aku jadik pemegang bendera kowt time pebarisan!!!
Hahaha....
Last darjah 6 aku terlibat dengan aktiviti mcm nie....
Dengan korang buat aku rase mcm balik zaman kecik aku!!

Ala2 tugu negara gitue...
tapi Business society nye version...
haha...


Business society no1!!!

INI WAJI....
Kawan baik paling baik ngn aku...
Diye masuk sama ngn aku...
A lot of things about society we share together...
(Jangan peduli dengan aksi aku...)
(Aku mmg selalu mcm tue ngn semua org)
Haha...

Ini pula Ema...
Jugak baik ngn aku...
Diye nie kat society selalu senyap...
Kadang2 aku risau dengan diye....
Sekarang diye dah jadik Setiusaha kowt x salah aku...
dah jadik Ahli Majlis Tertinggi DBS...
Harap kau sentiasa hepi dan enjoy...



Dinner....
Dinner last sem.....
X banyak kerja yang aku buat time nie....
Sori la beb...
kalau aku nampak macam pemalas time nie...
Dah part6 kowt time nie...
haha....
ARI DAN YAYA!!!!
Korang paling aku akan rindu dlam society!!!
Haha.....
Gempak giler gaul ngn korang...
Yaya...kau x kesah pun aku bahan kau macam2...
Ari kau pun sama....
Aku cubit..aku tampo...aku tarik telinga...
semua korang dua x kesah....
Korang dua dah mcm ADIK aku tau....
Aku sayang giler ngn korang!!!

Lepas dinner budak2 balik jew....
Masa kami exco2 makan.....
Makan,....Makan...
makan.....dan makan........
Masih makan....makan...makan....dan makan....
haha

EXCO BUSINESS SOCIETY.....
Lepas penat buat kerja dan uruskan dinner...
(Lagi sekali...hiraukan aksi aku...aku mmg mcm tue!!)
Haha...


Lepas makan.....
Perot pun buncit.....
Time nie tunggu masa nak kemas meja....
Hilang la buncit tue semula...
hahaha...

Gambar korporat yang menjadi kenangan best aku kat segamat...



Will miss u all damn so much!!!
Argh!!!Sedih bila pikir bukan ngn korang lagi.....


ANTARA TAG AKTIVITI NGN KORANG....
Kelendar BS....


Tiket dinner ngn korang....


Satu lagi program yang aku akan ingat sampai bila2....
"1RINGGIT 1 CUPAK 1 SENYUMAN"
Wah walupun terpaksa berjalan sana sini tengah panas...
Minta sumbangan ngn org ramai....
Tapi enjoy beb....


Time tue gak dew buat masak2 bubur lambuk.....
Ramai2 gotong royong kopek bawang...
Halia...
Bawang besar....
Siang ayam...
Basuh daging....
Basuh ayam....
Sambil bergurau sana....
Bergelak tawa...
Kenekan sesama sendiri....
Walaupun penat....
Tapi.....
Enjoy giler babi!!!
Seronok!!!!

~NOTA KAKI~
Rindu ngn korang.....
Lama x dengar bkorang panggil aku "jeje"...
Korang jew yang panggil aku macam tue....
Comel dowh nama aku...
Hihi...
Aku akan ingat sampai mati nama tue....

~NOTA KAKI2~
Aku kan update selalu tentang korang....
AKU SANGAT SAYANG KORANG!!!
SANGAT!!!!!!!!
AKU AKAN RINDU KORANG!!!!
BUSINESS SOCIETY IS THE BEST SOCIETY...
EVER AND EVER!!!!
Jangan lupe aku k...
Love u all....

~NOTA KAKI3~
Punye la rindu sampai rase mcm nak upload....
Semua gambar ngn korang....
Haha...
A LOT WE SHARE TOGETHER...
AND....
LOT OF LOVE WE GIVE EACH OTHER...
BECAUSE OF THAT....
I REALLY LOVE YOU ALL SO MUCH!!!!

~NOTA KAKI4~
SEGAMAT!!!
NAK BALIK SEGAMAT!!!

10 kata2:

hustmiera said...

HRS..!!!
jadikan dy cm DBS gak jeje...!!
ookkaayyyy..

Raja muhd amirulzain said...

haha...mmg x la...dbs is d best ever...haha

ieja said...

sedihnya. mai la segamat. :( haha

-Nur Hidayah bte Mohd Amin- said...

Raja!!! Sumpah sedih giler ni..Menitik air mata aq bce entry kamu!!!!!!! Kenangan hanya tgl kenangan... Syg sgt pd kamoo!!! Abg yg terbaik bg kami!!!!

Raja muhd amirulzain said...

ieja= nnt2 la..duet pun x bnyak nie...haha

yaya!!!serius aku sangat rindu kau!!!huhu.....Thanx tuk selama nie....korng terbaek!!!

-Nur Hidayah bte Mohd Amin- said...

hahaha~ sng2 t dtg lh jenguk kteorg.. tp jgn lh dtg dgn tgn kosong..bw lh coklat2 ke.. hahahaha

misz norrahmah said...

raje,wndu kat ko..
smlm tmpl flys,sumpah t'engt ko sgt..
wndu gle ah...
ko wsaw sal aku ke??
xpe2..aku dh ok..ehehe

Raja muhd amirulzain said...

yaya= bawak coklat???ok dah x rindu dah kat kau..!!!hahahahhaa

ema= yelah...selama nie aku riso kat kau tau x....lagi2 lepas adah kuar dr exco....sbb tue aku selalu tanya kau..ok x...ok x...apsal senyap...tue sbb aku risau...kalau dah ok bagus la.....tampal flyers!!!wah rindu nak main stapler!!!

misz norrahmah said...

la ye ke??hehe..
thnks..insya'allah bley b'tahan ag..=)
yela,dulu an sllu tmpal ngn ko,asl lpat cpat2 ko nk stpler..tu yg teringt gile kt ko time tmpal flyrs..huhu

Anonymous said...

pasni, da xbole la buat aksi2 dgn raja lagi. haha~
-waji-