Wednesday, November 24, 2010

Miss someone..

Hmm...
Rindu someone...
huh..

Sebelum korng yg bace...
Pikir lain..
Aku tidakkan dulu...

Orang yang aku rindu...
X dew kaitan ngn cinta..
X dew kaitan ngn keluarga aku...
X dew kaitan kawan baek aku...

Aku cume teringat kat seseorang kawan..
Yang dah lama aku lupa sebenarnya...
Haha..
Aku teringat dia...
Sebb aku tgh kunyah sesuatu...
Tau apa ada dalam mulut aku skang??
Nie ar..
Tgok ar.....
Kihkihkih....

Serius dowh...
Dulu aku dew seorang kawan...
Perempuan...
Time tue aku darjah 4....
Sekolah kebangsaan sesi petang...
Sekolah agama sesi pagi..
Habes kul 10pagi..

So..
Aku dew lebey kurang 2jam...
Sebelum sekolah kebangsaan start..
Time tue ar..
Aku ngn kawan aku nie...
Suke sangat beli Choki2 ngn Coklat Cloud9..
Pastue dok satu tempat makan...
Dan sambil2 sembang..
Haha..
Dah macam couple kowt...
Tp aku ngn dia rapat time tue jew..

Aku sekelas ngn dia..
Dalam kelas..
Dia ngn kawan2 dia..
Aku ngn kawan2 aku..
Haha..sangat pelik kan..

Aku pon x tau kenapa aku ley macam tue...
Dah jadik tabiat..
Hari2 makan choki2 ngn dia..
Makan same2..
Dulu duit sekolah adew la dalam 2 engget..
Sek pagi ngn ptg..
Selalu aku buat beli tue la...
Kongsi duit ngn diye..
Beli...
Bersembang berdua....

Pastue abes darjah 4...
Diye pindah..
Seingat aku Shah Alam dia pindah...
Sejak tue aku xjumpe dia dah lagi...

Argh!!
Rindu lak kat dia tetibe...
Tapi kan....
Tapi kan.....
Aku mmg la rindu dia.....

Cuma....
Aku dah x ingat nama dia dah!!!
Argh sape nme die ea??
Aku lupe.....
Sbb dulu aku suke panggil diye "cloud9"..
Jadik x ingat name dia...
Haha...
Adoi....
Serius aku lupe nama dia...

~NOTA KAKI~
Hmm rindu kat kau la kawan zaman kecilku...
Huhu...

7 kata2:

ieja said...

comel la raje nie hahahha boleh x ingt nme
tue ahh pggil cloud9 lg. pe lahh pggil la nme die br la boleh ingt.

yanz orked said...

hahaa..apakah.. nme member pun lupe nih.. huhahaha

RaJE mUhD aMiRuL ZaIn.. said...

ieja= haha...dulu dia panggil raje....choki2...sbb tue panggil diya cloud9..mmg x ingat betol nme diye..nme diya mcm pelik gler......

yanz= haha..mmg la lupe..sbb diye kawan baek makan coklat...keh2...argh!!rindu kat diye!!!=p

hustmiera said...

ieja...raje comel?????apakah kenyataan itu???!!!!!

RaJE mUhD aMiRuL ZaIn.. said...

hasmira!!!= haha..bio la!!!kenyataan kowt..fact!!haha...
ok skng nie ko bukan komen post aku...ko komen komen2 yang adew..haha..ngongek...=p

aliahus said...

adoyai raje...ko ingt time ko mkn je ngn dak tu..name ko lupe...apekah...hahaha....name dy pelik ke ko yg pelik....hahahaha..=D

RaJE mUhD aMiRuL ZaIn.. said...

sue= ok kau, yan dan hasmira same jew ayat.."apakah??" haha...

ala nk uat cmne..aku nk tnya mmber sek rendah aku pon aku xtahu nk ckp yg mne...dorng lagi la x ingat kowt...

betol la nme diye pelik..argh!!tensen nk ingt nme diye balik....

aku pelik??apakah??

apakah??

haha..=p