Friday, November 26, 2010

Bebelan di pagi hari...

Hah...
Dah pukul 9pagi??
Malam berlalu ngn pantas..
Sehingga x sedar..
hari dah siang....

Dan....
Baru kini...
Ku sedari....
Aku X TIDUR LAGI!!
haha....

Hmm..
Semalam kan...
Orang DELL amek...
Harddisk lama aku yang rosak tue...
Dia kate nak amek dlm masa 2 minggu..
Betol2 2 minggu yea dia amek..
Cekap sungguh...
Kedekut betol..
Aku baru nk bermesra..
Berkasih kasihan...
Lama sket ngn harddisk aku tue...
Huh..

Nak dijadikan cerita orang tue call aku...
Dia pon berkata...
"Hello...wei nie aku dr dell...
Raja ea...
Aku nk amek harddisk...
Umah kau kat bukit aman kan???"

Hmm kuang ajor tul bahasa diye..!!
Macam kawan lak aku ngn diye nie...
Pastue aku mcm pelik jugak...
Yang bercakap dengan aku nie...
Lelaki kew perempuan..
Argh!!
Aku start syak..
Yang diye adalah bapok..
Bapok yang kuang ajor..
Haha...

Aku pon dengan suara yang penuh jantan...
"Hmm ahah..
Ko masuk jew bukit aman..
Kat gate depan tue...
Aku turun bg...
Haha..x bole blah aku x nk ngalah..
Pakai "Kau" "aku" jugak ngn dia....

Yelah selalunya aku akan guna...
I & U jew kalau urusan..
Dengan org lua mcm nie..

Pastue diya pon kata ok..
Pastue diya dtg..
Kol aku..
Aku dah kat bawah flat dah...
Aku pon turun...

Sekali....
Jeng..jeng..jeng...
BETUL!!!
sangkaan aku betul...
Bapok!!
Haha...bapok yang berbangsa india!!
HAha.....

Aku mmg selalu teka betol...
GAGaGAGA....

~NOTA KAKI~
Hebat x aku dapat kenal bapok...
Hanya melalui suara dalam fon...??
Hahaha...
Pe motif yea aku citer bnda nie dipagi hari??
Sajew nk gtau aku mmg hebat dalam mengenal bapok nie..
Kui2...

~NOTA KAKI2~
Ahh..kalau yang bapok2 dew terbace post aku nie...
Korang jgn terasa lak..
Aku x bahan korng...
Aku cume nak ckp..
Aku Boleh kenal korng tue...
Bapok ke x hanya melalui suara dan gaya percakpan..
Gaga...
Aku x ejek korng....
Aku terima korang dalam masyarakat...
Huhu...jangan salah faham..

~NOTA KAKI3~
2 hari berturut2...
Aku tgok cerita sutun kat astro ria...
Semalam sutun1..
Hari nie sutun2..
Keh2..Best2...

7 kata2:

HaQiTa said...

haha~ko mmg...sgt sgt sgt memahami bapok...

aliahus said...

hahahaha...ke ko pon bapok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..wakaka...sbb tu ko senang kenal cane bapok...hahaha...=D

Raja muhd amirulzain said...

haha....korng dua mmg syial......gaga

hustmiera said...

raje...hebat...

Raja muhd amirulzain said...

hebat kau tue puji kew perli hasmiraaaa???

Azwazee Mohd Daim said...

ok Raja..ak terpaksa setuju dgn yg laen..;p..hahhaha

Raja muhd amirulzain said...

ok azwazee...ko diam!!!ko pon same jew....buli aku...hah!!=p