Saturday, November 13, 2010

Laptop~Blog~Follower

Macam dah lama aku x update blog aku nie....
Hari tue kawan aku tetibe tanya..
Wei lame ko x post bnda baru....
Kat blog....
Haha...
terharu gak la adew yang tnye psal blog aku...
Kih2..
Padahal kawan aku tue....
Aku x tau selama nie diye bce blog aku...
Diye kate diye selalu bace blog aku.....
Walaupon diye x follow...
terima kasih kawan!!!

Aku x tulis pew...
Bukan x dew masa....
Bukan malas....
Cume aku dew masalah laptop.....
Haish sebelum nie laptop aku rosak...
Diye nya harddisk x ley detect...
Jadik aku call Dell helpline...
Dan pastue diye anta orang diorang..
Repair dan ganti Hardisk tue..
Jadik laptop aku baru pulih sekarang nie....

Laptop aku rosak ritue mmg kene pada masanya....
Masa aku nak study final...
X dew la nk on9 kew ape...
cume study jew.....

HAhA...
Dapat lak x on9.....!!!!!
Aku pakai laptop mmber aku Lan...
Cume cucuk jew broadband dah siap dipakai..haha
Asyik bergilir ngn lan jew yang on9..
Aku ngn diye jew ritue kat umah yang kuat on9....
yang lain shah ngn mcd mmg jarang on9...
Opek lak diye mmg x mau on6 sampai 6 ribuln ritue...
Mmg keje on9 jew walaupon aper ritue Gap2 hari jew setiap paper...

Cuma tue la...
On9 pon on9 facebook...
X selesa nak tulis blog kat laptop mmber...
Sbb gmbr2 yang aku nk upload kat blog nie semua....
Adew kat dlm laptop sendiri...
dan semua bnda tue hilang sama sekali..huhu..
sedih..tp x pew la asalkan laptop sendri dah ok...


~NOTA KAKI~
Tengah download bnda yang patut....
Google chrome....Ym...Antivirus...
Winamp....Mini lyrics...
dan macam2 lagi...
Lepas semua dah download...
Baru la kembali aktif berblog...
Dalam 2 3 hari lagi kowt.....

6 kata2:

yanz orked said...

hahaa..cian...
kuikui...

hustmiera said...

nak berblog mmg kne ada bnde tu sume ea?

RaJE mUhD aMiRuL ZaIn.. said...

yan= yo yo owh jew kecian...semalam bukan maen lagi kate padan muka!!
cit poodah...

has= haha..penyol la ko nie....bukan la bila laptop nie kosong jew x dew pew2 aku rase mcm x dew semangat nak tulis blog..rase x lengkap ko tau...
ikene adew semua...mcm laptop nie gambar2 semua x dew....nk upload kene cucuk pendrive semua..mmg malas...selalu sng nk upload pew2 jew trus upload..x yah nk cuk sana...cuk sinie....keh2..ok mcm pnjang jew komen aku nie..haha

fatin ezzatee said...

haha..same la raja..laptop kte pon rosak time final ary tue,,
then amek simkad broadband masokkn dlm fon..hahaha...tue yg makin rajin on9..

RaJE mUhD aMiRuL ZaIn.. said...

le ye kew...bes tue skng cmne laptop atin???ok dah??rosak pew??

haha...patut la mcm dah 24 jam on9 ritue..keh2...

Anonymous said...

haha..taw x pe..2 yg on9 24 jam jew..ary nie bru soh ayh betolkn laptop tue..