Wednesday, November 24, 2010

Video macam Haram Jadah..


Argh!!
Ni dia..video yang aku canang2 kan td kat Facebook...
Aku tgh dok sibuk on9..
Tetibe aku dapat sms dr maxis...
Kata dew mms..
Aku pon bukak la maxis nye website...
Maklum la..handset xcanggih..
Terpaksa pergi bukak web..
Dalam gambar nie dew no dia..
X tahu la no nie betol kew x...
Mungkin jugak spam jew kan...
Sape gatal tangan g la try dail no nie..
Dew yang angkat atau x...


Aku pon bukak jew la...
MMS tue...
Bila aku attach jew bnda tue..
Nie yang aku dapat..

Nie video selepas diedit..
Aku mek blah depan jew...
Lagi lebih bape minit tue aku buang....
Sebb nak tunjuk kat korng bukti aku dapat video nie...


~NOTAKAKI~
Aku tunjuk kat mak aku kowt..
Padahal mak aku tgh tido..
Aku g dok kaco..
haha...
ARGH!!
Aku x pernah kene kacau...
Melalui no nie....
Aku benci la...
Aku rase mcm no fon aku nie dah tercemar...
Aku dah lak nk pkai no nie sampai tua...
Grrrr..
Geram...

P/S: sape kawan2 lelaki aku...
Yang rase dia tue kaki pompuan..
Ley try k no nie...
Aku bg free..
Tu pon kalau betol la no nie..
Haha..

7 kata2:

ieja said...

wakakakaakakakakakka bdn mcm badak air. hihihih da sangap sgt kot raje. kesian lah minah nie. tp xtau la klw die kne sabotaj ke kn eishhh takut nye :( dah dah hahahahah klaka!! chill aww :)

RaJE mUhD aMiRuL ZaIn.. said...

haha..tu la pasal..sangap sangat la tue...
x kesah la bnda nie sabotaj kew apew..
yang penting perlu kew nk rakan begitu...

mmg klakar pon...x tgok video full..ya ampun..mcm syial..hahahaha

lovelove said...

hehehehe...lawak2..
perlu ke nk rakam..
cm shit jak..
mlu la skit..
sbar ye..
hrap2 nie yng ptme n trakhir..
hehehehe

RaJE mUhD aMiRuL ZaIn.. said...

fatin= haha...arap2 la ini yang terakhir....jgn dew lagi sudah la...x suke..no tepon nie..saya nk pkai sampai ke tua..pham x wak??sampai ke tua!!argh!!!

HaQiTa said...

eeuuuwwww...hampeh nye...bertuah ko raje...lalalala~

RaJE mUhD aMiRuL ZaIn.. said...

tiq = bodo kau..bertuah kau kate...malapetaka kau tahu..dahla diye tue huduh!!

mak aku ckp apa tau...aku kasik mak aku tgok video full..mak aku ckp mcm badan org tua... "brg" diye pon same..mcm janda..mak aku ckp la..aku x tahu..lalalala...hhaha

lovelove said...

hehehe..
phm phm..
tp nk uat cm ne de..
num tue da dikotori..
huhuhu..