Sunday, November 28, 2010

Ragam Kawan dan Aweknya...

Hmm...
Semalam kan...
Aku balik umah..
Dari segamat...
Memang menjadi kelaziman.,..
Setiap kali aku sampai KL..
Aku mesti akan singgah Macdonald...
Kat Masjid Jamek dekat ngn lRT

Aku macam biasa la....
Kat kaunter...
"Hmm makan sini...
Set doublecheese burger..
Air tukar milo...
Ngn apple pie satu..
Haha..mmg itue la yang aku selalu order..
X berubah...
Feveret menu...

Hah!!..
Nak dijadikan cerita...
Aku g la carik tempat nak makan..
Sekali aku nmpak kawan aku nie...


Hah..
Si Haikal...
Kawan aku nie...
Dok sibuk dating kat
Depan meja aku...
Diye x perasan aku,...
Aku jew perasan...
Mmg x la aku nk tgur..

Aku dgn senang hati...
Tengok dorng nie dating....
Mak haih...
Bukan main manja nie dorng gurau...
Main renung2 mata...
Pegang2 rambut awek diye...
Kene cubit sana...
Cubit sinie...
Susah la naki ckp...
Cara dorng mmg gedik giler..
Aku tahan jew kowt gelak..
Sbb aku x pernah nmpak diye mcm tue...
Sumpah gedik dan manja dorng..
bukan mcm biasa kita tgok...
kat mane2..
Kelakar jadiknya..

Tapi bese la..
Org bercinta...

Nmpak lak orng sekliling kan...
Sekalikan...
Yang buat aku tergelak...
Adew satu adengan nie...
Kawan aku nie kene cubit kat pipi tau...
Sekali diye boleh senyum buat muka comel..
Sambil diye kene cubit diye ley senyum...
Comel??
Haha...yea diye buat muka comel mcm sial...
haha....
Aku mmg tergelak sorang2 kowt...

Member aku jadik hangin...


Member aku tengok aku ketawa...
Dia dan pandang dah aku macam nak marah!!!
Diye x perasan aku lagi..
Sbb aku pakai topi time tue...
Sekali diye pegang aku...
Diye tgok..

Erkk???

Haha..aku upenye....
Mmg diye gelak giler2 ngn aku...
Dia kata..
"Sial la kau...
Mcm mne kat sinie plak kau nie..
Bole plak makan mcd sorng2..
Haha....

Pastue muka diye merah padam..
Diye dah la muka putih...
Aku rase dalam hati dia...
Mesti lepas nie..
Lepak ngn diye ngn dak2 lain...
Aku kompem kene bahan punye..
Mati aku!!
Argh!!

Aku pon pastue x kacau dah diye ngn awek diye..
Aku sambung makan Set Mcdonald aku...
Haha....

Pastue aku lepas aku abes makan...
Aku lepak situe jap....
Aku pandang dorng..

Aku sajew sengih kat diye..
Tanda aku nak kenekan diye nnt...
Bila berjumpa lain kali...
Haha....

then aku bangun...
Aku pergi kat diye..
Ok aku nak blah...
Bole sambung drama samarinda korng...
Gaga..
Awek diye pon gelak jew...
Nasib sporting...

~NOTA KAKI~
Banyak kali aku peristiwa yang klakar..
Bila aku g Mcdonald tue..
Dulu aku pernah nmpak..
India kene simbah ngn air tepi jalan lepas hujan..
Aku penah post bnda tue kat post terdahulu aku..
Haha...
Suke giler g Mcdonald tue!!

2 kata2:

aliahus said...

ko xde keje pe perhatikan org..hahaha...aku bace pon tergelak ea...haha...klo aku kat tmpat mamat tu pon bengang seyh...wahahaha =D
aku teringin nk tgk ko plak berdating!! haha..=D

Raja muhd amirulzain said...

~sue si pokok durian~
haha..ala aku mmg selalu perhati org kowt...hmm lagi2 kawan aku lak...mmg aku perhati...

haha..padan muka si haikal tue...
keh2...

aku berdating???aku berdating???
memang x la kan..aku nk bujang sampai tua...hahaha

kalau x pon aku dating ngn kau jew...senang mmg ko kene tgok aku punye..haha=p