Saturday, November 20, 2010

Facebook...Argh mrajok ngn dia...

Dah 2 hari x buka facebook...
Aku x bukak..
Sebab aku terasa ngn sorang kawan aku nie...
Argh!!!
Nak sound...
Kawan....
Jadik jalan senang..
Aku malas nk bukak...
Tunggu hati aku reda ngn kemarahan aku....

Aku bukan apa...
Aku terasa ngn dia...
Sebb...
Walaupon dia x ckp....
Aku tahu,....

Dia komen kat profile aku..
Aku komen jew balik...
Aku x kesah pon...
Dia pon bole jew komen2 bangsat ngn aku....

Tapi bila aku komen kat page dia...
Dia reply sekali jew...
Pastue diye trus wat bodo...
Padahal dia adew jew on9...

Paling aku terasa....
Ada satu bnda aku post kat wall dia...
Korang tahu apa dia buat...
Dia delete post aku tue...
Dah x rply langsung..
Bapak ar..
Aku terasa sangat2...

Macam aku nie semak jew kat dia..
Aku nie macam memalukn dia plak...
Aku rase aku x malukan diye kowt...
Selalunya aku yang malukan diri sendiri....
Nak cover sangat perangai kau dlm fb..
Macam bajet bagus...

Pastu lagi sorng...
Dia punya post kadang2 buat aku..
Geram...
Nia aku x tau kenapa aku rase mcm tue...
Yang penting aku geram...

Jadik jalan senang aku malas nk bukak...
Baik aku on9...
Aku buka blog2 kawan...
Dan blog2 yang aku x knal pon sape....
Lagi best dan senang hati....

~NOTA KAKI~
Aku majok ngn ko facebook....
Aku majok gak kawan aku tue..
Argh!!!
Jangan tanya sape...
Aku x nk jawab...

Yang penting aku merajok ngn KAWAN AKU...
Huh...


8 kata2:

aliahus said...

geli no ko nk majok ngn fb...hahahaha.....ko x yah layan je kwn ko tu....=D

RaJE mUhD aMiRuL ZaIn.. said...

ahh...aku xkire..x dapat nak majuk ngn kawan aku..aku majuk ngn facbook..huh...ala ko nie aku nak gak bermanja2 ngn facebook.....=p

hustmiera said...

aq nak tnye gak la...sape kwn ko tuh.....huuhu
nseb bek la q tak de fb...if tak, ngn aq pon leh mrajuk ek..hihi

RaJE mUhD aMiRuL ZaIn.. said...

has= haha..aku x nak gtau....bia la aku sorng simpan perasaan sedih dan duka lara aku nie...huhu.......
haha..

ahh kalau kau adeew fcbook dan ko buat aku touching...aku gtau terus aku touching..keh2..=p

yanz orked said...

aik.. ngn fb pun nk majuk ni.
x bole blah.
cian.da2 .g buang fb.. men formspring lak... g sne g..

RaJE mUhD aMiRuL ZaIn.. said...

haha..mmg x la...nak buang...ala esok2 bukak la...lagipon dah bukak td...tu pon sbb teringat adew kek dah masak kat bakery life..hihi...game punya pasal...

ieja said...

comel je nak merajuk2. ahahhaah
aucakk aucakk cikaboom :P

RaJE mUhD aMiRuL ZaIn.. said...

ieja= haha..sengal nya budak..keh2...
bio la..malas dah fcebokk..nk g bukak myspace ngn friendster lak..keh2..